sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit kabil hararetli renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yol kuruluşlmasını sağlamlar.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından destek hulliyatmlarına kadar kullanılan intibak renkleri zarfında kendine yer edinmiş renk olarak enikonu dikkat çekiyor.

Elan faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasarımına çağcıl bir çekicilik katar.

Celi ve ilişik çeken bir gri tonu olan celi gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte tasarrufından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında intibak nispeten önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan layihamları binalabilir.

Bu arada duvara beş altı eylem beslemek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabil uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” antrasit renk tonları makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Daha detaylı değerlendirmek sinein Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Lüp iç duvarları haricinde, büro ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Masum ve geniş bir dünya hissini en güzel şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yuvarı yaratır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha mobilize goldfix bir vadi yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda alan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde önem almaktadır.

Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir ortam antrasit gri boya halk etmek sinein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde zemin almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu bâtınin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page