antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve dirlik verici bir renktir. Antrasit rengi ile harbi bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yavuz bir aş damı rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken gayrı renklere bakılırsa daha iştah açıcı görünmelerini esenlar.

Gri duvar boyası tonları, yakınlarında kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir taharri yapmış oldum.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı hafif yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak midein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Rahatlık mekan tasarlamak isteyenler yürekin doğal malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da huzurlu mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit düz ve zarafetli bir güzel duyusal arayanlar kucakin ideal bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer katma dair güçlü bir seçenektir.

Bu arada duvara beş altı deprem zammetmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kadar uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan bölümleri arasında görev meydan koridorlar lüp atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk sıklıkla antrasit gri boya yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu meydanın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit sprey boya sağlamlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, kafalayalım!

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. Yoğunluk mavisi yahut yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara canlılık ve taravet tren.

Buz grisi rengi gün bugün gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir hava tesis etmek kucakin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve yüreklilik hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar derunin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler yeğleme edilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında ayna çok aşkın büyük boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına goldfix göre bakılmalıdır.

Report this wiki page